Regelverket for undersøkelsen GeoPlusI. Vilkårene for deltakelse i undersøkelsen GeoPlus 1. Undersøkelse GeoPlus gjennomføres for å identifisere behov og preferanser til dens deltakere. Omfanget av undersøkelsen, avhengig av gruppe som den er rettet til, kan gjelde turistinteresser, yrkespreferanser, sosial klasse og annen informasjon som klassifiseres av GeoPlus som prioritert.

 2. I undersøkelsen GeoPlus kan delta utelukkende personer som er myndige, som har full rettslig handleevne, kalt deretter for „deltakere”.

 3. Bortsett fra å bistå til å oppnå målene til GeoPlus, skaper kvalifisering til målgruppen i enkelte undersøkelser mulighet til å motta Gavekort for opphold i hoteller som samarbeider med kjeden Eurorest.

 4. Vilkårene for tildeling av Gavekort for deltakelse i undersøkelsen GeoPlus er: a) å godkjenne dette reglementet, b) å delta i spørreundersøkelsen som er tilgjengelig på GeoPlus nettsiden, c) å besvare alle spørsmålene i undersøkelsen, d) å oppgi riktig adresse for sending av Gavekort for gratis overnatting.

 5. Personopplysninger til Forbrukere behandles for å gjennomføre ordre, til markedsføringsformål og til juridisk berettiget formål til Administratoren, dvs. direkte markedsføring av produkter og tjenester. Forbruker har rett til innsyn i sine personopplysninger og rett til deres korrigering og krav til å slutte deres videre behandling til markedsføringsformål.
  Forbruker samtykker til Administratorens behandling av personopplysninger til formål som er oppgitt i pkt. 1 i henhold til gjeldende lover. Forbruker samtykker til sending til e-postadressen som ble oppgitt av ham eller henne, meldinger av informativ karakter og av komersiell art, som kommer fra Administratoren eller hans partnere.


II. Regler for tildeling av gavekort for gratis overnatting 1. Reservasjon av Gavekort skjer automatisk etter at du har meldt deg til å delta i undersøkelsen på www.geoplusresearch.com Reservasjonen innebærer at Gavekortet med det spesielle nummeret ikke blir tildelt en annen person mens man besvarer spørreundersøkelsen. Dette betyr at man er garanter et gavekort til gratis overnatting når man har oppfylt vilkårene i del 1 og de øvrige vilkårene i dette reglementet.

 2. Gavekort skal tilgjengeliggjøres i elektronisk form etter fullført undersøkelse og betaling av avgift, eller det skal sendes med post – avhengig av hva deltaker velger. Gavekort er også tilgjengelig på siden med endring av deltakerens persondata, linken til den finner man i e-postmeldingen som bekrefter betaling av utstedelsesavgift.

 3. Arrangør av undersøkelsen GeoPlus forbeholder seg rett til å velge leverandøren av Gavekort for gratis overnatting – dokumenter som gir rett til gratis overnatting i en valgt hotellkjede eller andre turiststeder. I dette øyeblikket er det hotellsjekker fra Eurorest som er gavekort for gratis overnatting i GeoPlus undersøkelsen.III. Regler for utfylling og bruk av Eurorest hotellsjekker på hoteller  Eurorest hotellsjekk 1. Eurorest hotellsjekk er et dokument med navnet på personen som kan bruke det og som gir rett til maksimum to personer til gratis opphold eller et opphold med kost med rabatt på hoteller som står oppført i Hotellkatalogen.

 2. Maksimalt antall gratis overnattingsnetter eller antall dager med kost med rabatt som Eurorest-hotellsjekk gir rett til, er oppgitt under "Antall overnattingsnetter".

 3. Eurorest-hotellsjekker kan slås sammen, og oppholdet kan dermed forlenges.

 4. Eurorest-hotellsjekk er gyldig fra den dagen den blir utstedt til datoen som blir oppgitt i feltet "Gyldig til", som ikke kan overskrides. Oppholdet på hotellet kan ikke vare lenger enn til den siste dagen når sjekken er gyldig.

 5. Deltaker som eier Eurorest hotellsjekk, kan bruke sjekken bare én gang og kun på ett hotell som han eller hun velger selv. Hotellet er forpliktet til å ta sjekken når deltaker kommer til hotellet.

 6. Eurorest hotellsjekk har en metallornament (i tilfelle elektronisk sjekk er det individuelt generert QR-kode) og inneholder elektronisk fylte felt: sjekknummer, gyldig til, antall overnattingsnetter. Forbrukeren fyller ut selv, med penn, i trykkbokstaver: fornavn, etternavn og adresse. Sjekken skal også underskrives i feltet "Sjekkeierens underskrift".

 7. Eurorest-hotellsjekk blir ugyldig når den har gått ut på dato, er blitt skadet slik at den ikke kan verifiseres (i tilfelle tradisjonell sjekk), er blitt fylt ut av Forbrukeren på en feil måte, ikke i samsvar med bestemmelsene i punkt 6 eller hvis Forbrukeren ikke har underskrevet den i feltet "Sjekkeierens underskrift".

 8. Hvis Forbrukeren har ødelagt eller mistet Eurorest-sjekken, blir det ikke lagt en kopi (for tradisjonell sjekk). Hvis forbrukeren ikke benytter seg av sjekken, får han/hun ikke penger eller annen kompensasjon tilbake.


 9. Hotellkatalogen 10. Hotellkatalogen inneholder en oversikt over alle hoteller som er forpliktet til å betjene forbrukere og er å finne på nettsiden www.eurorest-hotels.com. Der finner man bl.an. følgende opplysninger om hvert hotell:

  1. Perioder når hotellet tar imot gjester;

  2. Antall måltider og hvilke måltider blir daglig servert til gjestene;

  3. Gjeldende satser for deltakere på hotellet:

   1. For hoteller som tilbyr gratis opphold gjelder obligatoriske satser for mat, dvs. matkostnader for en voksen person per dag, og omfatter måltider servert på hotellet med standard hotellbetjening;

   2. For hoteller som tilbyr rabatt ved opphold med kost er det dagsatser, dvs. satser for en voksen person, med fratrukket rabatt, som omfatter overnatting, måltider som hotellet tilbyr og standard hotellbetjening.


 11. Plikter og rettigheter til hoteller 12. Hoteller er forpliktet til å ta imot gjester i samsvar med dette reglementet.
 13. Hoteller serverer til deltakere minst 2 måltider daglig under hele oppholdet.
 14. Hvis det er ikke ledige plasser når deltaker ønsker å komme, også i perioden når hotellet oppga at det kan ta imot forbrukere, har hotellet rett til å nekte å ta imot bestillingen.
 15. Hotellet kan nekte å betjene forbrukeren eller si det opp med øyeblikkelig virkning hvis forbrukeren ikke retter seg etter reglene i dette reglementet eller overtrer reglene gjeldende på hotellet.

 16. Forbrukerens rettigheter og plikter


 17. Før ankomsten til hotellet er deltaker forpliktet til å selv kontakte hotellet, bestille rom og bekrefte satser som er gjeldende for deltaker på hotellet.
 18. Deltaker er forpliktet til selv å velge dato for ankomst og lengde av oppholdet og til å formidle disse opplysningene til hotellets personale ved bestillingen av rom.
 19. Det er et vilkår for at deltakeren skal bli betjent, at deltaker betaler satser gjeldende på hotellet under deltakerens opphold der. Satsene skal betales på forskudd for like mange dager som det planlagte oppholdet til de voksne skal vare. Satsene står i hotellets tilbud i Hotellkatalogen.
 20. Deltaker er forpliktet til å ordne og betale selv transport til og fra hotellet.
 21. Deltaker som benytter seg av tilleggstjenester man skal betale ekstra for og som hotellet tilbyr, sånne som bruk av idrettsanlegg, telefon, ekstra seng, parkeringsplass osv. er forpliktet til å betale for det etter prislisten gjeldende på hotellet innom fristen oppgitt i reglementet eller individuelt avtalt med hotellet.

IV. Levering og kostander for Gavekort for gratis overnatting

 1. Gavekortet for gratis overnatting blir sendt elektronisk eller med post til adressen som deltakeren har oppgitt i adresseskjemaet.
 2. GeoPlus forplikter seg til å tildele et gavekort til deltakere i spørreundersøkelsen forutsatt at spørreundersøkelsen er blitt fullstendig utfylt. Tildelingen av et gavekort innebærer at det kan hentes av den berettigede personen etter at utstedelsesavgiften er betalt.
 3. Beløp av sendeavgiften for Gavekort for gratis overnatting avhenger av betalingsformen. Avgiften dekker utstedelses- og leveringskostander, og først og fremst er den den eneste og endelige avgiften som deltakeren betaler. Undersøkelsens deltaker velger selv den betalingsform som passer best for ham/henne.
 4. Undersøkelsens arrangør forbeholder seg rett til å endre beløp av avgiften i framtiden.

V. Klager og andre rettigheter til Deltakere i Undersøkelsen

 1. Hvis e-posten eller forsendelsen fra undersøkelsens arrangør eller operatør (avhengig av leveringsformen) ikke inneholder riktig link eller hvis Gavekortet er skadet eller feilaktig, er deltakeren forpliktet til å sende Gavekortet til verifisering via e-post [email protected] eller sende tilbake Gavekortet i papirform til korrespndanseadressen til GeoPlus. Etter verifisering av årsaken til skadet eller feilaktig Gavekort, skal arrangøren av undersøkelsen GeoPlus levere et nytt Gavekort til deltakeren.
 2. Hvis det foreligger noen klager fra undersøkelsens deltaker angående mottaket av gavekortet, skal de sendes skriftlig til arrangøren til postadressen eller på e-posten [email protected] eller ved å bruke kontaktskjema på nettsiden til GeoPlus.
 3. Deltakerens klagen blir behandlet innen 14 dager etter at arrangøren mottok den gjennom kontaktskjema, e-postmelding med Gavekort eller den skriftlige klagen.
 4. Hvis klagen blir godkjent, skal arrangøren av undersøkelsen GeoPlus sende til deltakeren et nytt fullverdig gavekort, og hvis det ikke er mulig, skal deltakeren få refundert den betalte avgiften.
 5. Deltakeren som fylte ut skjemaet på www.geoplusresearch.com kan innen 14 dager etter at han/hun fikk Gavekort til gratis overnatting avbestille Gavekortet ved å sende en skriftlig erklæring om dette gjennom kontaktskjema eller i skriftlig form til postadressen til arrangør. For å overholde fristen på 14 dager er det nok å levere en erklæring før fristen går ut.
 6. Hvis deltaker som avbestiller Gavekortet til gratis overnatting i samsvar med bestemmelsene i denne paragrafen har betalt hele avgiften eller en del av avgiften for Gavekortet, blir pengene sendt tilbake til deltakeren umiddelbart, men ikke senere enn 7 dager etter at deltakeren har sendt erklæringen om avbestilling, om med mindre at Gavekort ikke har blitt registrert i hoteller fra Hotellkatalog.

VI. Arrangøren av undersøkelsen GeoPlus og dens ansvar

 1. Undersøkelsens arrangør er TLG Travel Group LLC med hovedkontoret i 19801 Wilmington, DE, 108 West 13th Street, USA, kalt deretter i dette regelverket for "arrangør" eller "GeoPlus".
 2. All korrespondanse til GeoPlus og undersøkelsens arrangør samt alle klager skal sendes til adresse: TLG Travel Group LLC, skr. poczt. Nr 2868, 50-458 Wrocław 52.
 3. Undersøkelsens arrangør er ikke turistkjede eller turistformidler etter loven fra den 29.08.1997 om turisttjenester (enhetlig tekst publisert i polsk Lovtidend fra 2004 nr. 223 ledd 2268 med endringer).
 4. Arrangøren er ikke ansvarlig for hvordan hotellsjekker blir brukt på et hotell eller et annet sted.
 5. Arrangøren formidler ikke på noen måte ved bestillingen av overnatting til eieren av et gavekort på det valgte hotellet eller et annet sted.
 6. Arrangøren har rett til å endre dette regelverket. Det aktuelle regelverket er alltid tilgjengelig på nettsiden www.geoplusresearch.com/terms.html.
13
13 år med GeoPlus. Siden 2006 gjennomfører vi meningsmålinger i Europeisk Union for private foretak og institusjoner.