Regulament Studiu GeoPlusI. Condiții de participare la studiul GeoPlus 1. Studiul GeoPlus este realizat pentru a identifica nevoile și preferințele participanților săi. În funcție de grupul căruia i se adresează, sfera de cuprindere a studiului poate include interes turistic, tendințe ocupaționale, ordine socială și alte colecții de informații clasificate de GeoPlus drept prioritate.

 2. GeoPlus poate participa numai adulți având capacitate juridică deplină, denumiți în continuare "participanți".

 3. În plus față de acordarea ajutorului în realizarea scopurilor GeoPlus, calificarea unui studiu specific grupului țintă le oferă participanților posibilitatea de a primi un Voucher pentru cazarea la hoteluri care colaborează cu rețeaua Eurorest.

 4. Cerința ca Voucherul să fie primit în cadrul sondajului GeoPlus este: a) acceptarea acestui regulament, b) participarea la studiul disponibil pe site-ul GeoPlus, c) răspunderea la toate întrebările chestionarului de cercetare, d) oferirea adresei corecte de livrare a Voucherului de cazare gratuită.

 5. Informațiile destinate Consumatorilor sunt prelucrate în scopul îndeplinirii ordinelor, în scopul comercializării și în scopurile justificate din punct de vedere legal ale administratorului, și anume comercializarea directă a produselor sau serviciilor. Consumatorul are dreptul de a-și inspecta datele personale și dreptul de a le rectifica și de a solicita o întrerupere suplimentară în scopuri de marketing.
  Consumatorul este de acord cu prelucrarea de către Administrator a datelor cu caracter personal în sensul specificat la punctul. 1 în conformitate cu legislația în vigoare. Consumatorul este de acord să trimită informațiile de la adresa de e-mail, având caracter informativ și comercial de la Administrator sau partenerii săi de afaceri.


II. Principii de distribuire a Voucherelor pentru cazare gratuită 1. Rezervările Voucherului se fac automat la solicitarea participării la studiu pe site-ul www.geoplusresearch.com Rezervarea înseamnă că în timpul completării studiului Voucherul cu număr unic nu va fi alocat unei alte persoane. Aceasta înseamnă că veți fi îndreptățit să primiți un Voucher pentru cazare gratuită după îndeplinirea condițiilor descrise în secțiunea I și a altor condiții descrise în prezentul Regulament.

 2. Voucherul va fi disponibil în formă digitală la finalizarea studiului și plății sau va fi trimis prin poșta tradițională - în funcție de alegerea participantului. Voucherul este disponibil și pe pagina de editare a informațiilor participantului, la care se face legătura în e-mailul care confirmă plata taxei de emisie.

 3. Organizatorul studiului, GeoPlus își rezervă dreptul de a alege liber un furnizor de Vouchere pentru cazare gratuită - documente care să autorizeze titularii să aibă cazări gratuite într-un grup select de hoteluri și alte facilități turistice. În prezent, Voucherele GeoPlus sunt gratuite pentru cecurile hoteliere Eurorest.III. Reguli pentru completarea și procesarea cecurilor hoteliere Eurorest în hoteluri  Cec hotelier Eurorest 1. Cecul hotelier Eurorest este un document personal care permite până la două persoane să beneficieze de cazări gratuite sau de cazare cu preț redus și mese în Obiectele care sunt în Katalogul Hotelului.

 2. Numărul maxim de zile de cazare gratuite sau zile de cazare cu discount la mese care autorizează cecul hotelier Eurorest,este afișat pe formularul de cec în câmpul "Număr de nopți".

 3. Cecurile de hotel Eurorest pot fi combinate și, astfel, vă pot prelungi șederea.

 4. Cecul hotelier Eurorest este valabil de la data emiterii până la data ștampilată la cec în câmpul "Data expirării", care nu poate fi prelungit.. Șederea în obiect ar trebui să se încheie nu mai târziu de ultima zi de valabilitate a cecului hotelier.

 5. Participantul care deține un cec hotelier Eurorest, poate să folosească acest cec numai o dată și într-un singur Obiect.

 6. Cecul hotelier Eurorest este asigurat cu un ornament metalic (în cazul unor cecuri electronice, codul QR este generat individual) și conține câmpuri informatice: numărul de verificare, data expirării, numărul de nopți. Consumatorul completează cu litere de tipar, numele și prenumele, adresa de reședință. De asemenea, este obligat să semneze cecul în câmpul "Semnătura titularului cecului".

 7. Cecul hotelier Eurorest este valid dacă data de expirare a acestuia a fost avariată astfel încât consumatorul să nu fi completat credibilitatea acestuia (în cazul unui control tradițional) într-o manieră incompatibilă cu prevederile paragrafului 6 sau dacă consumatorul nu a semnat în câmpul " Semnătua proprietarului cecului ".

 8. În cazul cecurilor hoteliere Eurorest pierdute sau deteriorate, nu se eliberează duplicate (pentru cecul tradițional). Cecul hotelului neutilizat Consumatorul nu are dreptul la o rambursare a unui echivalent de bani sau orice altceva.


 9. Catalogul Hotelurilor 10. Catalogul Hotelurilor care enumeră toate facilitățile necesare pentru a deservi participanții, este disponibil la www.eurorest-hotels.com și include, printre altele, următoarele informații despre fiecare Obiect:

  1. Perioadele în care Obiectul primește participanți;

  2. Numărul zilnic și tipul de mese furnizate participanților de către Obiect;

  3. Tarifele aplicabile participaților în Obiect:

   1. Pentru Obiectele care oferă cazare gratuită, acestea sunt tarifele obligatorii ale meselor, acestea sunt tarifele zilnice pentru o persoană adultă și includ mesele oferite de proprietate, inclusiv serviciul hotelier standard.

   2. Pentru Obiectele care oferă mesele cu preț redus, există tarife zilnice care reprezintă un tarif pentru o persoană adultă la un tarif redus, inclusiv cazare, mese declarate și servicii standard de hotel.


 11. Drepturile și obligațiile Obiectelor 12. Obiectele sunt obligate să accepte participanții în condițiile prezentului Regulament.

 13. Obiectele oferă participanților un minim de 2 mese pe zi pe tot parcursul sejurului.

 14. În absența locurilor vacante în momentul ales de participant, și în perioada de admitere a participanților,Obiectele au dreptul să refuze acceptarea rezervării.

 15. Obiectele pot refuza să servească participantul sau să o rezilieze imediat dacă participantul nu respectă regulile stabilite în regulamentul de procedură sau a încălcat reglementările în vigoare în Obiectul.


 16. Drepturile și obligațiile participantului 17. Înainte de a intra în Obiect, participantul este obligat să contacteze direct Obiectul selectat, să facă o rezervare și să confirme ratele actuale ale participantului în Obiect.

 18. Participantul este obligat să aleagă data și durata șederii în Obiect și să furnizeze aceste informații personalului Obiectului în momentul rezervării..

 19. Participantul este obligat să plătească tarifele participantului pe durata șederii lui. Tarifele trebuie plătite în avans, egal cu numărul de nopți petrecute de fiecare adult. Tarifele sunt listate în catalogul Obiectelor din Catalogul Hotelurilor.

 20. Participantul este obligat să se organizeze și pe propria cheltuială să ajungă la Obiect și să se întoarcă.

 21. Participantul care folosește serviciile suplimentare oferite de Obiecte, cum ar fi facilități sportive, telefon, adăugarea unui pat în cameră, parcare etc., sunt obligați să le plătească în conformitate cu lista de prețuri în vigoare din Obiect, în conformitate cu regulile Obiectului sau convenite individual cu Obiectul.IV. Livrarea și taxa Voucherului pentru cazare gratuită 1. Voucherul de cazare gratuit este livrat la adresa indicată de participant în formularul de adresă, prin e-mail sau prin poșta tradițională.

 2. GeoPlus se obligă alocarea Voucherelor participanților, cu condiția ca ancheta să fie completată. Atribuirea Voucherul înseamnă că este posibilă primirea acestuia de către o persoană autorizată sub rezerva plății unei taxe de emisie.

 3. Valoarea taxei de livrare pentru Voucher pentru cazare gratuită depinde de forma de plată. Taxa include costul generării și trimiterii Voucherului și, mai presus de toate, este singura și ultima sumă care acoperă emisia și livrarea Voucher-ului, care este colectată de la participantul studiului. Participantul însuși alege o metodă convenabilă de plată.

 4. Organizatorul studiului își rezervă dreptul de a modifica suma taxei pe viitor.V. Plângerile și alte drepturi ale Participanților Studiului 1. Dacă e-mailul sau poșta de la organizatorul studiului (în funcție de modul în care este manipulat Voucherul) nu conține link-ul corect sau Voucher-ul este deteriorat sau conține erori, participantul trebuie să trimită prin e-mail Voucher-ul pentru verificare la adresa [email protected] sau returnați Voucherul de hârtie la adresa de corespondență GeoPlus. După identificarea cauzei Voucherului deteriorat sau incorect, organizatorul studiului GeoPlus vă va furniza un nou Voucher.

 2. În cazul oricăror alte întrebări, plângeri ale participantului pentru a primi un Voucher, acesta se poate plânge în scris la adresa poștală a organizatorului sau la adresa [email protected] sau folosind formularul de contact furnizat pe site-ul web GeoPlus.

 3. Plângerea participantului este supusă diagnosticului în termen de paisprezece zile de la primirea de către organizator a cererii prin intermediul formularului de contact, e-mail cu Voucherul in cauză sau scrisoarea de plângere.

 4. În cazul pozitiv de plângere, organizatorul de studiu GeoPlus va trimite participantului un nou Voucher cu valoare completă și, dacă acest lucru nu este posibil, va restitui taxa participantului.

 5. Participantul care a completat formularul de adresă de pe site www.geoplusresearch.com, poate în termen de 14 zile de la data primirii Voucher-ului pentru cazare gratuită, anulați Voucher-ul prin trimiterea declarației relevante utilizând formularul de contact sau trimiterea acestuia în scris la adresa de corespondență a organizatorului. Este suficient să se facă o declarație înainte de expirarea perioadei de paisprezece zile.

 6. Dacă un participant care a renunțat la Voucher pentru cazare gratuită în condițiile prezentei secțiuni a plătit integral sau parțial comisionul de Voucher, banii îi vor fi restituiți imediat, dar nu mai târziu de 7 zile după ce participantul va depune o cerere de plângere, înregistrată în catalogul hotelului.VI. Organizatorul studiului GeoPlus și responsabilitatea acestuia 1. Organizatorul studiului este TLG Travel Group LLC cu sediul în 19801 Wilmington, DE, 108 West 13th Street, USA, menționat în prezentul regulament “organizator” sau „GeoPlus”.

 2. Orice corespondență cu GeoPlus și organizatorul studiului și reclamațiile trebuie să fie trimise la următoarea adresă: TLG Travel Group LLC, căsuța poștală nr 2868, 50-458 Wrocław 52.

 3. Organizatorul studiului nu este un organizator de turism sau un broker turistic în sensul Legii din 29 august 1997 privind serviciile turistice (text publicat în Monitorul Oficial din 2004 nr. 223 poz. 2268 cu modificările ulterioare.).

 4. rganizatorul studiului nu este responsabil pentru realizarea cecului de către participantul la hotel sau în orice altă facilitate.

 5. Organizatorul nu mediază în nici un fel rezervarea deținătorului de Vouchere în hotel sau într-o altă destinație preferată.

 6. Organizatorul are dreptul de a schimba acest Regulament. Actualul Regulament este disponibil întotdeauna pe site-ulwww.geoplusresearch.com/terms.html.

13
13 ani de GeoPlus.Din 2006, am desfășurat studii de opinie publică în Uniunea Europeană pentru persoane fizice și instituții.